Blodprov och fysiklabbar

Hade mega bega ont i magen igår...e så trött på denna magen. Ringde till sjukhuset i morse...dom ville jag skulle komma och ta nya blodprover direkt, så det var bara cyklen och iväg. Jag e inte rädd för sprutor men e ju så svårstucken men dom e verkligen duktiga där...gick på första försöket. Så iväg till skolan, kom för sent till vårt arbete i fysik men det gick bra ändå. Men sen på eftermiddan hade fysiklabbar...hmm...fattade verkligen ingenting. Mäta, väga, hit och dit blä. Tur någon i gruppen visste hur man skulle göra i alla fall.

Det känns verkligen att våren e här....helt underbart. Blir allt en promenad idag eller Sandra vil kalla det Power walk....haha vi kan ju hoppas vi orkar....men begär inte så mycket av mej nu så här efter allt farande fram och tillbaka idag (alltid har man något att skylla på)

Matte ångest

Så var det måndag IGEN. Kemi som gäller idag och så måste jag ta ett snack om min mattetenta *ångest* jaja det fixar väl sig nån gång iallafall. Är glad att jag inte var ensam. Men alla misslyckas väl någon gång eller? Kanske e det bara jag som e lite koko.....känns så iaf. Hmmm....en förklaring vill jag ha på betygsättningen i vilket fall som helst. Matte är verkligen inte mitt ämne och jag ska bli mattelärare, men vem lär sig sånna här svåra saker på förskolan eller i 1an och 2an?  Tur att jag har Magnus som hjälper mej ♥

bloggare

Jaha då får vi se om man blir nån bra bloggare då....men det får vänta för nu ska jag gå ner till apoteket iaf. Är ju fint väder ute så ska bli skönt att komma ut lite.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!