Påminnelse





Så jag aldrig glömmer..... 

Salahfåe = Schlagerbaren





Uttråkad








JAG ÄR SÅ JÄVLA UTTRÅKAD!












Ett skepp kommer lastat med SYRE!

I lördags var det examensfest för Nina, som vanligt i hennes närvaro när det e fest så blev det livat.

72650-18
Jag försöker ge Nina lite äkta syre!

Nu har jag ätit min sista kortisontablett förhoppningsvis förevigt men i bästa fall för ett bra tag framöver. Nu ska bara mina köttbullskinder försvinna oxå. Vi får se hur det hela utvecklar sig.

Avundsjuk? Neeej inte det minsta

Måndag igen och varit i skolan ett tag. Det var faktiskt ganska intressant...känns som det var ett tag sen det var det. Har varit och tränat spinning idag med, känner mej riktigt duktig för jag var verkligen tröööött när det var slut. Kände mej illamående ett bra tag efter men man ska inte klaga.

Imorgon ska vi ut och göra en fältstudie på en förskola, får se hur det går men det blir nog bra.
Hade tänkt mej en runda upp till Göteborg igen, på fredag åker Magnus till Frankrike och åker skidor. Jag e inte det minsta avundsjuk nä inte alls det får ni absooooluuut inte tro. Jag ska ha det så roligt här hemma och plugga och ja plugga.
På lördag ska jag faktiskt på examensfest, Nina e färdig sjuksköterska nu BRA JOBBAT! Så visst ska jag roa mej oxå, har ju faktiskt köpt en ny klänning och allt som jag ska klämma ner min uppsvälda kortisonkropp i.

Sömlös....opps....menar SÖMNLÖS

Jag borde verkligen sova nu men kan inte....jag e så jävla trött på att inte kunna sova på nätterna. Nån som har några insomningstips?
Räkna får e ju en klassiker men vem orkar räkna....när man kommer till fem e man ju redan uttråkad och stör sig bara på det. Imorgon e det sista dagen på denna terminen iaf och på måndag börjar en ny termin och en ny kurs och allt vad det nu innebär.

Ska nog lägga mej igen och lyssna på den där jävla frysen som låter och tågen som dundra fram så hela sängen skakar....kanske det kan skaka mej till sömn......

Vi är störda och gillar det

Min granne säger att tjejer inte bajsar, att dom bara kissar på toa, det e faktiskt inte sant. Vi tjejer bajsar faktiskt lika mycket som ni killar. Så är det.
Idag har jag och
G haft ett av våra nattliga samtal....idag handlade det om KISS och då menar jag inte gruppen kiss. Vi är störda människor men vi gillar att va störda.

Låt mej skratta

Han här hade jag inte velat möta en mörk kväll.....eller kanske så jag hade fått mej ett gott skratt.  Fast sitter heller här i värmen och skrattar. KOLLA HÄR och HÄÄR!

En start är alltid en start

Jaaa jag vet att jag varit dålig på att uppdatera här. Ska försöka skärpa mej men kan inte lova något.
Igår var jag och Karoliina ute här i Halmstad. Det var roligt. Hände en massa konstiga saker men men det får vi ta en annan dag. Borde verkligen sova, ska till sjukan och ta nya prover imorgon och sen plugga. Är rädd för att att mina provsvar kommer va dåliga IGEN, är nere på 4 piller nu och magen har börjat säga ifrån, förra gången klarade jag mej till 2 iaf. Kommer iaf inte bli fler kortisonkurer för min del på ett tag om jag får bestämma.

Detta var iaf en start på det nya bloggåret!