Metallica

Idag släpptes biljetterna till Metallica i sommar och där stod jag och Sandra i kön och visst gick det bra.....vi fick så många vi ville ha....hihi. Kanske har jag en tur dag...drog lott i skolan om vem som skulle va med i vår lilla film som skulle vara ett utvecklingssamtal...jag slapp visa mej. Hatar verkligen att vara med på film....eller att synas e kanske inte det värsta för alla som ska se det vet ju redan hur jag ser ut utan mer att jag ska behöva höra min egen röst bläää.....

Varit på aerobics idag....va duktig jag e. Fast e verkligen inte bra på det men e ju bara andra gången jag e där så man lär väl sej men iblan känner man sig skyldig om man gör fel och att man får göra det en massa gånger extra bara för det. Jaja så kan det va...säkert bara som man inbillar sej.

185 min

Idag när jag gå upp och sätter på tvn som vanligt varje morgon så säger de på att alla tåg går som de ska men att det är mer snö på väg in så jag tänker att det nog e bäst att ta första bästa tåg till skåne om jag vill dit. Tåget går vid 9 och ska ta ca 40 min. Tåget går när det ska och vi kommer till Laholm....där blir vi stående i 3 timmar.....JIPPI!!!! Efter många om och men så kommer vi iväg....185 min försenade.
Ja imorgon e det fest.....G har du någon sambucca?

Halmstad, Helsingborg, Ängelholm, Lund & tillbaka igen

Nu har det snöat ja i typ 2 dygn. Tågen står stilla och jag vill bara åka hem. Typiskt. Blir irriterad av bara tanken på SJs hemsida som måste vara en av de sämsta sidor jag sett. Ingen information alls. Så jag ringde till dem istället och frågar om det går något tåg mellan Halmstad och Ängelholm imorgon...då säger hon att jag kan ta mej till helsingborg....men då menar jag att då måste jag ju kunna ta mej till Ängelholm oxå eftersom Ängelholm ligger innan Helsingborg. Men då vill bitchen i andra änden att jag ska ta tåget från Lund till Helsingborg. Hur FAN ska jag kunna ta mej till Lund och VARFÖR ska jag göra det? Sj ni kanske borde skaffa er lite kompetent personal....nån som kan titta på en karta eller kan lite av den svenska geografin.

Halmstad by night

Igår var dom tre S:en ute.....det var roligt att äntligen få uppleva Halmstad by night. Det kommer garanterat bli fler gånger och då får du följa med G. Att få komma från bahnan var skönt...lite miljöombyte kan man behöva ibland.
 Men Det var inte lika trevligt att vakna upp i morse....men men det e sånt man får ta. Tur man e ledig imorgon oxå....kanske blir en runda på stan vem vet.

Ur spårning....

Nu har dagen kommit det är tenta dags....i allafall om 8 timmar och 40 min. Kan fortfarnade inget och har inget lust alls att gå dit där. Känns bara skit. Hade hellre suttit i en bil norr ut och fått sett lite snö. Men det får jag ju DOCK inte.

Fick nästan lite dödsångest idag....satt på tåget hem från Gbg och gud vad det skakade...av alla de gånger jag åkt och det e väl sisådär 8 miljarder gånger som jag åkt tåg har det aldrig skakat så....trodde jag satt min sista potatis och tåget skulle spåra ut. Det hemska va att det första jag tänkte var att då slipper jag kanske tenta imorgon...jaja...jag överlevde så det e bara för mej att packa ihop mina saker och palla mej till skolan om några timmar.....borde nog sova men kan inte det.....eller jag har inte försökt men känns som det e ganska meningslöst att försöka bara.
Nej om jag ska plugga mej till söms brukar funka.....


BLÄÄÄ

Efter endel klagomål om dålig uppdatering här ska jag försöka skärpa mej. Fast min självdiciplin är väldigt dålig. HAr försökt plugga hela veckan (tenta på lördag). Har inte gått bra alls, försöker ljuga (eller som jag i vanliga fall skulle sagt pratat i lönndom) för mej själv att jag hinner läsa allt och att jag allt kommer gå bra även om jag nu sitter här och har minst 1 bok kvar att läsa. Jajja får ju ha böckerna med mej på tentan men allt känns bara meningslöst just nu. Varför ska jag plugga och ha tenta på lördag när alla andra får ha roligt och åka skidor på lördag. Jag vill ju oxå med. Jaja så kan det va.

G det var ett vackert det du skrev om oss och så sant så sant. Men blev lite arg på dej när du säger att du gör vissa intima saker med ditt ex....varför göra dej den skadan??? Jag vet att det alldels säkert känns bra jjust nu men kommer det bli något mellan er i framtiden?? Eller ni gör det för ni har visa behov??
Tror nog att du skulle varit med mej på lördag och fått dej din karatefylla....vi skulle raggat upp en påg till dej (utan våra grymt snygga 80-tals kläder på oss). Ut en runda i Halmstad. Själv ska jag dränka mina sorger på lördag....det blir nog kul ;) Men jag kommer sakna dej.