YES!!!



Idag har jag tagit min sista kortisontablett, förhoppningsvis på mycket mycket länge. Nu e det bara att hoppas att magen inte flippar ut helt. Inte för att den e bra men behöver ju inte bli sämre än vad den e.
Har fått massage idag så nu känner jag mej helt mörbultad men det var skönt och behövdes verkligen. Så e det.....


Verkligheten

Ännu en helg är över, en väldigt lugn helg. Men jag ska inte klaga det har varit skönt att inte göra nått speciellt alls. Imorgon börjar skolan igen, det är inte lika skönt. Längtar verkligen tills januari nu men samtidigt kommer jag nog sakna att gå i skolan när den väl e slut. Men som sagt åter till verkligheten imorgon efter att ha tillbringat 4 veckor i just verkligheten.
Åter till Pretty Woman.......

Hoppas!



Jag tror jag börjar bli förkyld. Förhoppningsvis blir jag bara lite snorig, det kan jag väl leva med. Bara magen pallar med det, den brukar säga ifrån när jag blir förkyld. Man kan ju alltid hoppas. HOPPAS HOPPAS!


Kramp



Jag har sjukt mycket kramp i mina tår och fötter. Det är inte så att det händer då och då utan det e flera gånger varje dag. För nån natt sen hade jag kramp i vaderna och låg och skrek och försökte dra ut dom samtidigt som jag fick kramp i tårna. Är väl nån av alla biverkningar som håller på att förgöra min kropp.



1 oktober

Nu är det verkligen höst ute. Var ute hela förmiddagen i ösregn men som sagt det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder ; ) så det var bara på med regnkläderna. Händer inte så mycket annars. VFUn närmar sej sitt slut, bara nästa vecka oxå.

Jag börjar få absitinens - festabstinens. Känns som hundra år sen jag festade. Vill bara ha roligt. Men får väl vänta till magen e bättre. Trodde den var bättre, men verkar som den börjar bli sämre igen *suck* kan jag bara säga.

September var en dålig bloggmånad, vi får se om oktober blir bättre.