Så det så!

Det e synd om mej idag, jävligt synd om mej. Så det så

Jag är......





 

Jag är glad och elegant och är laktosintolerant
(jag har oxå sett melodifestivalen)

Herr Konstapel

Jag har varit väldigt seg på att skriva nått på sistone men det har väl inte hänt så mycket. I tisdags när jag var på väg till dollen för att ta blodprov så blev jag stoppad av polisen för första gången sen jag fick körkort för snart sju år sen. Jag e livrädd för Herr Konstapel. Men jag klarade mej men bara nästan från att få ett par nerkissade byxor.
Sen åkte jag och tränade när jag kom ut så kom en polisbil körande. Körde hem och då mötte jag ytterliggare en polisbil och när jag kommer hem står det en polisbil parkerad några hus bort. Men det sjukaste av allt var när jag skulle lägga mej på natten sen så hörde jag en bil som körde förbi och sen bakade tillbaka och kollade ut genom fönstret och jo minsann och dag så var det en polisbil. Va har jag gjort? Är det mej dom e ute efter?

Hur mycket vätska kan man samla på sej på ett dygn??

Alla hjärtans dag

Japp igår var det Magnus födelsedag så det blev tårta och inte så mycket pluggande. Men idag e jag klar med det och det känns såååå skönt. Jag vet inte om jag har gjort rätt och om det var så de hade tänkt sig men jag har iallafall skrivit något. Inte illa av mej att bli klar så långt innan (ska va inlämnat imorgon), jag brukar ju va klar precis innan.

JAja idag e det iallafall alla hjärtans dag.....vet inte vad jag tycker om denna dagen. Vi får väl se hur det hela artar sig. Ska köra ner till halmstad ikväll iallafall för imorgon e det redovisning.
Dags att va lite snäll och fixa disken innan Magnus kommer hem.

GRATTIS!




GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAGNUS!!!!

(du är äldre än mej ;)  logiskt jag vet men känns bra att säga det)





Kuddjakt!

Gsan undrade precis varför jag inte bloggat idag och jag hade faktiskt en anledning till det, jag har letat efter min "värmekudde" och nu har jag hittat den. Har helt sjukt ont i nacken så jag måste ju ha den.
I helgen var vi iaf ute här i Halmstad jag , Gsan, Sara och Therese. Det var roligt. Jag fick gå hem och lägga mej själv då Gsan hittade ett lammaködd till ragg som hon skulle tillbringa natten men. Inte illa pissat G!

Kära vän

Kära Gsan!

Jag är ingen talare eller skrivar (när det inte gäller skitsnack). Mitt lilla Winnerbäck citat till dej var ett försök att visa att du är min vän men samtidigt så är det en kris precis som du skriver....en ålderskris.
Jag har exakt samma klump i magen när vi pratar om gamla tider och jag e jävligt stolt över att ha sagt förra årets två bästa kommentarer ;)
När jag tänker på Madison -05 så lättar allt hos mej med. Dom två kvällarna vi var där lyckades jag flasha brösten i kön, få med mej en 08 hem, lära ett lammkött kyssas och dansa på borden med dej och ditt ragg i dom röda hängslena....det året var vi unga och virila.  Gsan....låter det som jag var med allt och alla?

Kram din Fia

image20

Repeat

♦ Jag är inne i en "repeatperiod"
♦ Jag är expert på att lyssna itu låtar.
♦ Just nu lyssnar jag bara på Där elden falna (men fortfarande glöder)
♦ Lasse ska visst ha skrivit den om nån 30årskris eller nått om jag inte minns fel
♦ Ibland minns jag fel bli inte arga för det
♦Kan det hela ha med min 25 årskris att göra?
♦ Ääää va fan vet jag
♦ Skitsamma

 
"Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
Du har vaknat i fel säng, du har vart kär
Och framtiden väntade som en farlig gåta
Man har bråttom dit, sen är man där"

Där elden falnar (men fortfarande glöder)
Lars Winnerbäck