Rögle







GRATTIS RÖGLE!!!








Aj!

Jag tror att snart kommer mitt öra och huvud att sprängas. I två veckor har jag haft konstant huvudvärk och ont i örat. Kanske borde jag gå till en dolle och kolla upp det men det orkar jag inte, känns lättare att bara ta lite panodil. Men går det inte över snart har jag väl inget val. Är det inte det ena så är det det andra.
Måste skriva ner lite inför planeringen imorgon. Inte för jag har så många förslag men nått ska jag väl ha att komma med. Just nu känns det bara som jag inte orkar bry mej även om jag väldigt gärna skulle vilja det och vara tipp topp.

Så till mina anteckningar........

Festsugen

Igår hörde jag nån låst som gjorde mej sjukt festsugen. Jag har inte festat sen jag var i Östersund och det slutade ju med att jag blev sämre igen och fick tillbringa några dagar på sjukan även om jag inte tror att det enbart var därför jag blev sämre. Men nu känns det onödigt att ta den risken eftersom jag har VFU och inte kan missa mer och vill inte bli sämre igen. Bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää, e så det känns iaf.

Slutade redan 1 idag men var tvungen att kör till Halmstad och lämna några prover, så nu e det gjort iaf. Imorgon blir det en lång dag. Har varit sjukt trött när jag kommit hem men det e väl för att man inte är van vid att ha massa barn och skrik runt sej hela dagarna.


Sopa

Jag har verkligen varit en sopa på att uppdatera på sistone. Men ska försöka skärpa mej.
Idag var iaf första dagen på VFUn för min del. Det gick bra men var trött som ett as när jag kom hem så jag var tvungen att sova ett tag. Hoppas att jag kommer orka med allt nu.

Händer inte så mycket i livet just nu, allt rullar på som det gjort den senaste månaden med dålig sömn och ett maghelvete som håller på. Jaja det blir nog bra.

Fritt fram att sova

Jag är uttråkad. Det e fredag och det enda jag har att se fram emot denna helgen e att få sova, på dagen. För på nätterna blir det inte mycket sömn. Magnus e i Falun och andra jobbar. Jaja, det e väl så här livet e JIPPI!

Nej nu ska jag titta klart på filmen sen kanske ett avsnitt till av Planet Earth.

Vill nån underhålla mej så e det fritt fram!

1 September




Idag har det varit första dagen på sista terminen.