STOR besvikelse

Helgen har bestått av sömn och en 25 årsfest. Festen var rolig trotts att jag var nykter. Blev en runda till Bahnhof oxå men det var ju bara en STOR BESVIKELSE. Jag lovade att det var första och sista gången jag va där i sommar. Får se hur det blir med det men just nu känns det som G skulle ha sagt väldigt rimligt. Som sagt så har det inte hänt så mycket mer än att jag har varit trött som ett as och det verkar inte bli bättre. Jag vill t.o.m ta en lite tuppis nu.

"Sluta fila, det e faktiskt inget snickeri"

Var ju som sagt på sjukhuset idag, va tvungen att köra redan kl 7 imorse så jag var sådär lagom pigg men det gick. Det verkar inte som jag har skrumplever iaf  ; ) Kanske får en annan dom imorgon när jag ska upp till sjukan igen det återstår att se. Annars har jag tillbringat största delen av dagen på soffan med att sova, titta på en film eller sitta framför datorn. Inte för att jag känner mej mer utvilad nu än innan, hade varit skönt med en tuppis nu med. Men jag överväger att gå och lägga mej tidigare idag istället men det tvivlar jag starkt på att jag kommer att göra. Kan ju faktiskt sova längre imorgon.

Helgens ord: "Sluta fila, det  e faktiskt inget snickeri"


4,5 h

Jag borde verkligen sova nu, ska upp om 4,5 timme. Men om man inte kan sova eller har lust att sova va fan gör man. Jaja får väl försöka tvinga mej själv till sömn så jag får sova några timmar iaf.

GONATT

Måndag

Idag har jag fått mer gjort än på länge. Var på jobbet och fixade alla papper och sen stack jag och mamma till väla en runda. Sen åkte jag hem och sov ett tag, det behövdes efter att ha varit vaken länge efter att ha hjälpt G med sin icke rosa blogg som till sist blev rosa ändå. Som jag tidigare har sagt G den e så grann så man vill gräda en skvätt.

Imorgon ska jag upp tidigt och styra min Mys upp till Halmstad och sjukan. Det e dags för ultraljud.  Så efter kl 00.00 nu får jag varken äta, dricka, röka, snusa eller tugga tuggummi. Jag kommer ju va helt uttorkad imorgon när allt e klart känns det som. Men men jag får väl va snäll och lyda och göra som dom säger.

Midsommarhelgen har varit bra. Ganska lugn för min del men bra. Roliga människor och god mat. Dessutom vann ju vi tjejer i minigolf över killarna Muahahahaha!!!

Förnekelse avslutad, Hamsterfant påbörjad

Det går inte att leva i förnekelse längre, jag börjar inta formen av en hamster medan benen fortfarande tillhör en elefant. Så då var det sagt. Jag har kommit ut jag är ingen människa utan en hamsterfant. Har ni aldrig sett en hamsterfant?! Kolla in mej!

vila, tv, datorn, ljudbok, tv-spel, sova

Just nu består mina dagar mest i vila, tv, datorn, vila, sova, lyssna på nån ljudbok, spela tv-spel och vila och gärna allt samtidigt. Hade det varit fint väder hade jag nog kunnat tänka mej att tillbringa lite tid i solen men den vill inte visa sej några längre stunder. Jag är uttråkad men finns inte så mycket att göra och jag orkar inte göra nått. Det hade till och med varit roligare att jobba men just nu är det inte ett alternativ. Nej åter till alla mina bestyr. Ville bara klaga lite.

Tösen har blivit en elefant

Jag har ben som en elefant. Det ser ut som jag stoppat knäna i ett par skor. Jag bara sväller och sväller och jag bara undrar när jag ska spricka. Har ju inte en kommit halvägs med kortisonet. I slutet av sommaren kommer jag va som en badboll. Fast då druknar jag iaf inte om jag badar om jag nu kommer i en bikini eller om jag får köra med en sopsäck då. Det tåls att fundera över. Jaja skulle ha jobbat hela helgen men blev sjukskriven. Trist men samtidigt väldigt skönt. Nu kommer jag kanske inte sova hela tiden. Jobba, sova, jobba, sova. Men hoppas på det bästa att jag ska bli bättre så jag kan jobba igen. Förlorar ju trotts allt på att bara gå och drälla och vila upp mej. Jaja det blir nog bra. Nu ska ska jag bara tänka på att ta det lungt och bli frisk.

Tösen del 2

Tösen sov i hundra år eller iaf 12 timmar men inte var Tösen piggare för det. Tösen gick runt som i ett vakuum hela dagen. Det enda Tösen orkade göra var att sova och titta på tv. Tösen kände hur hennes hjärta slog i 190 hela tiden och var yr så att göra något var väldigt väldigt jobbigt. Tösen har även ett humör för tillfället som är utan dess like. Tösens humörsvägningar är jobbiga för både henne själv och alla i hennes närhet. Hur länge ska Tösen klara sig innan hon lägger sig på golvet och somnar och sover i hundra år till?

Sagan om Tösen

Det var en gång en Tös. Denna Tös var väldigt trött när hon kom hem från sitt feriejobb som hon hade över sommaren. Så när Tösens mor kom hem så satt Tösen och grät och skrattade om varannat vid köksbordet och ville bara lägga sig ner och sova. Tösen planerar att sova lääääänge dagen efter. Sen var Tösen pigg och glad dagen efter eller???

Äntligen



Äntligen har jag trådlöst internet igen och slipper sitta i en bastu där uppe.



Back in town

Så då var man frigiven. Efter nästan 5 dagar på sjukan e det skönt att va hemma och ha fått ta bort nålar och dropp ur min kropp. Nu är det bara att vänta tills man blir rund som en badboll av allt kortison dom stoppar i en. Men ska jag bli bra e det väl bara att acceptera. Så jävla roligt e det inte att ligga i en säng hela dagarna även om jag har fått va ute och röra på mej har man ingen större lust eller ork till det. Fick hjärtklappning idag av att bara gå upp till apoteket. Men men jag ska inte klaga. Fint väder e det ju iaf så  nu längtar jag efter ett dopp. Ska bara hitta nån som vill följa med mej. Nej nu ska jag vila mej lite innan det e dags för lite god mat (sjukhus mat e ingen hit även om jag inte e kräsen).