Den äckliga sanningen (utan krusiduller)

Fortfarande sjuk. Har fått värsta slemäckelhostan. Som alla vet har jag ju kräkfobi och när man hostar som en gnu så känns det som man ska kräka, tårarna sprutar  och blir illröda, näsan rinner och man ser ut som ett vrak. Går runt som en zombi i mjukisbyxor och en tröja det står GÖTT på, sexy och inte kommer jag byta om för att åka till apoteket.
Nej nu kom Magnus, apoteket nästa.

Feberyra

Så då var det måndagkväll igen. Är sjuk, feber, halsont och äckelhosta. Precis när jag trodde att jag va bra och magen lugnat sej så var det nått nytt. E nog nått som går nu, hört fler som har typ samma symptom. Hade feber hela natten iaf och värsta feberyran om sjukhus och blodprov så nu tycker jag faktiskt att det här med sjukhus har gått lite för långt.
 
Jaja imorgon e det iaf skola igen 2 timmar ska jag väl stå ut e ju det enda vi har denna veckan.

Nej gott folk nu ska jag koppla in mitt ps2 och spela lite, va längesen jag gjort det nu.

Knudan

Skottlossning på Knutpunkten (även kallad Knudan) i Hbg idag och på expressen är en av rubrikerna: Flickvännen förkrossad. Ja va fan tror dom om någon skjutit hennes pojkvän framför ögonen på henne. Jaja.

Sitter och laddar upp en massa bilder som jag hade tänkt att jag skulle framkalla, kan ju faktiskt va trevligt med lite vanliga kort man vet ju aldrig när datorn kraschar. Blev en hel del bilder men man kan ju lika bra passa på.
Idag har jag även varit och hämtat nya piller så nu hoppas jag att jag ska slippa ha ont i magen hela natten så jag kan få sova lite iaf. Blir trött både mentalt och fysiskt att aldrig få sova ut ordentligt. Får väl se om det funkar annars får jag väl prata med sjukan igen...ska i vilket fall som helst ta blodprov igen. Jag som inte har några vener/ådror eller blodkärl att sticka i. Vill ha mitt blod för mej själv.

Fisken i det turkosa havet

I måndags landade man på svensk mark igen. Det var hur skönt som helts i grekland, jag behövde verkligen den solen. Jag var som en fisk och badade hela tiden, helt underbart.

Min mage har ju inte precis blivit bättre så imorgon blir det till att ringa sjukan, nu orkar jag inte gå runt och ha ont längre och ligga sömnlös om nätterna. Men ska dom stoppa ner nått äckel i min hals får som fan söva mej för det kommer jag verkligen vägra.
Jag skulle inte säga att jag har sjukhusskräck men jag väntar alltid in i det längsta innan jag måste dit, men nu har alla tjatat på mej ett tag så det börjar väl bli dags.