Imorgon smäller det...

Jaha då var det måndag igen om imorgon börjar allvaret. Ja det e väl bara att inse att man ska jobba sisådär 30 år till eller nått. Men ska bli kul och få komma igång igen. Är ju skittråkigt att bara gå hemma och inte göra nått vettigt.
Så nu ska jag lata mej extra mycket idag ;)

Fy fan va vi e braaaa

Okej jag erkänner jag drack inte alla 4 liter. Men pressade i mej 2 liter iaf och det är mer än förra gången, fy fan va jag e bra ;). Så nu är allt klart och jagf har varit på sjukan oxå och jag var såå duktig. Hade alla varit lika duktiga som jag så hade de haft ett lätt jobb. Och snäll som jag är så fick de högsta poäng.



4 liter äckel


Sitter här i min ensamhet och försöker dricka äcklet som jag ska få ner inför mitt sjukhusbesök imorgon och det e jävligt synd om mej ;) Det är godare att få en kallsup när man badar i havet, det har nästan samma smak iaf och får man en kallsup så går det oftast snabbt och inget man vill få frivilligt. Okej jag dricker inte detta frivilligt heller men det är ett måste...det e ju inte så att det är ett gals jag ska dricka utan 4 LITER.
 FY FAN



Snooza? Nej Tack!

I-landsproblem
Jag brukar inte ha dåligt humör på morgonen men idag hade jag det. Gav Magnus onda ögat när jag gick upp för att köra han till jobbet för att jag behöver bilen idag. Varför han fick onda ögat? Jo han snoozar hundra gånger känns det som. Jag vill sova fram till jag ska gå upp, inte behöva vakna hundra gånger innan. Jaja nu har onda ögat mot han försvunnit  ;)


4 år




4 ÅR





Tack


När det e typ 25 grader varmt ute och solen skiner så är Västtrafik väldigt snälla och har varmen på för fullt på sina bussar. Jag skojar inte om det va närmare 35 grader på bussen idag och mitt ben och min fot närmast fönstret höll på att både kokas och stekas samtidigt av "elementet" på bussen. Tack Västtrafik för att jag slipper frysa såhär mitt i sommaren.




Jodå...



Vad är det som skådar mitt norra öga såhär på morgonkvisten (eller ja förmiddan välj själv) jo jag tror bannemej att det e solen som har tittat fram. Får väl se hur länge den stannar kvar. Nu e det bara vänta och se vad dagen tar mej.