Sjukhuset nästa

Ja imorgon kommer jag med största sannolikhet att gå innanför sjukhusets dörrar och inte komma ut direkt igen. Dollen vill att jag stannar kvar och SOVER där. Det vill inte jag. Men jag har inget val, även om det har blivit miniwini lite bättre sen jag tog kortisontabletterna innan idag. Dom gjorde verkligen underverk. Har inte orkat nått idag mer än att ligga på soffan och glo på tv och nu kan jag sitta upp nästan helt obehiindrat. Har ingen ork eftersom jag kannt ätit något det mesta har varit flyttande så som vatten och coca cola. Jaja vi får väl se hur det går. Får ta med mej datorn ifall jag får stanna så jag kan underhålla mej på nått sätt.

Så var det igång igen

Jag har blivit sjuk IGEN. Först börjde magen, men det kändes som den kunde bli bra igen. Sen blev jag förkyld och allt vad det innebär och samtidigt säger magen ifrån på allvar så nu e allt i full gång igen. E så jävla helvetes trött på det. Jag kan inte sova för så fort jag försöker sova så e det dags att gå upp igen och så fortsätter det.

Idag skulle vi städat min lägenhet såhär efter att vi flyttat allt i lördags men för min del var det att stanna hemma bara. Så mamma fick åka utan mej men som tur va så var min moster med oxå. Klart att man får dåligt samvete men samtidigt så var jag verkligen så dålig så jag hade bara varit ivägen.
Nu hoppas jag på att jag kan gå till skolan på torsdag och sen va frisk för nu e nästan varenda uppbokad.

Ska se om jag kan få lite sömn inatt.


Av jord är du kommen av jord ska du åter varda

Jag tror G håller på att bli galen. Först så drömmer hon att jag är ligger på sjukan och dör och sen tror hon alla tänker skaffa barn bara för att en av hennes kompisar e gravida och jag får lova att jag inte ska få nått barn på minst 1 år. Men va fan G ska jag nu ligga på sjukan och dö vill jag gärna föra vidare mina underbara gener innan tiden är ute.

På måndag ska mitt arbete i utomhuspedagogik vara inlämnat och idag har jag varit duktig och skrivit sidhuvudet och rubrik. Inte illa, resten som jag skrev tog jag bort igen. Jaja max 3 sidor var det och det ska jag väl kunna få ihop innan måndag (helst imorgon). Jag och Sara har iaf bestämt vad vi ska skriva om på examensarbetet. Så nu var det gjort. Skolan börjar lida mot sitt slut.

ser daj lajter alligajter


Kräftan

Igår var det fint väder så jag, Sara och Therese stack till stranden där jag lyckades med att bränna hela min rygg och baksidan på benen, så nu blir jag kallad kräftan av Therese. Jaja det e sånt man får ta när man inte smörjer in sej och är rödhårig. Jag och Sara doppade oss i havet oxå. Therese var bara i med benen den fegisen ; ) (fast så har hon ju inget underhudsfett heller).

Helgen var lyckad, Towe va här så hon, jag, Sara och Therese var ute en runda. Det var en lyckade jaktkväll för någon iaf. Jaja så kan det gå när inte haspen e på.

Nej nu ska jag nog packa lite inför min flytt. Om det är någon som behöver något så ska jag sälja det mesta i min lägenhet så det är bara att höra av sej.

Det är inte synd om mej

Jag e arg, arg på mej själv för att jag har fått ont i magen igen. Jag hoppas det går över snart. Orkar inte äta kortison igen och bli som en köttbulle. Och inte vill jag ta den nya medicinen dom vill ge mej. Biverkningarna är bla att man kan tappa håret, få olika sorters cancer och lättare få infektioner. Känns inte så jättelockande, då har jag hellre ont i magen. Men när man pratar med dollen och ssk så säger dom att dom aldrig ser nån av dessa biverkningar. Men va fan nån måste ju ha fått det känns det som om dom finns med. Jag är iaf inte nån av dom lyckligt lottade människorna som har skov var 10 år. Jag menar inte att det e synd om mej, jag e bara så jävla trött på det.
Läste en artikel om det idag där det stod att det var bra att berätta för kompisar att man var sjuk för det skulle göra dom mer förstående för att man mådde dåligt. Jag skäms inte för att jag e sjuk, e ju knappast mitt fel och jag har berättat men det e inte alltid man möter förstående personer för det. Nej istället så menar vissa att det e väl inte så farligt att ha lite ont i magen. Men dom har heller inte legat dubbelvikta och gråtit av smärta. Jag brukar jämföra det med mensvärk gånger 1000. Visst man har kanske inte så ont alltid men har man ett skov så är det absolut inte ovanligt, iaf inte när jag har det. Det skiljer ju sej mycket från person till person, vissar har ju inte alls ont. Nej det e inte synd om mej. Jag vill bara att folk ska förstå att när man har ont så vill man bara stänga in sej och ligga nerbäddad och inte ha folk runt som säger kom igen det e väl inte så farligt. Det e väl för fan jag som inte mår bra och det e väl jag som vet hur jag mår. Jag hade gjort vad som helst för att slippa. Än en gång DET ÄR INTE SYND OM MEJ, jag vill bara ha FÖRSTÅELSE.

Otäcka oljud del 2

Ännu en dag som jag inte kommer i säng. Sitter bara och slö surfar och är uttråkad men orkar inte ta mej till sängen. Jag har säkert stängt av musiken hundra gånger för jag har hört konstiga ljud men ni vet hur det e att när man väl stänger av musiken så hör man inte det. Fast till slut ger ljudet sig till känna eller ja min mage ger sej till känna. Så mycket va det att stirra upp sej för. Men visst min mage kan va skrämmande ibland.

Uttråkad





Jag är så JÄVLA uttråkad.





Sanningen om 2 Sofiers liv






Gs blogg handlar lika mycket om mej som om henne.  Det e bara att 
läsa och njuta ; )








Lusfias gamla blogg

Kom plötsligt på att jag hade en blogg för sisådär 100 år sen eller ja snarare 3 men det var en kort karriär som bloggar där. 2 inlägg hade jag skrivit och ett av dom var  "Köttfärs utan lök e som en fest utan sprit". Hahaha....va fan e det lixom?
Fast iofs så e det ju sant.

Imorgon sker det

Idag var det föreläsning heeela dagen men vid 12 gick vi. Kändes inte särskilt givande. Igår var vi inte heller hela dagen i skolan MEN imorgon ska vi gå hela långa dagen, eller ja i 2 timmar för det e så länge vi har något. Skönt med korta dagar men ska väl inte klaga allt för mycket. Åter till slöandet.

SOL = FRÄKNAR

Idag har vi varit på stranden ett tag med klassen och gjort saker som vi gjort innan Jippi!! eller inte....jaja lite sol fick man iaf och det behövdes. Har blivit fräknig oxå, eller ja fler iaf.
I helgen var Kristin uppe i gbg och hälsade på så det blev grillning, fest och minigolf. Jag tror hon hade roligt om inte jätteroligt ;).
Jag har börjat packa ner saker inför flytten och mamma har varit och hämtat lite och lite har jag kört upp till Magnus. Är jävligt skönt att slippa hyran över sommaren.
Dags att städa klart innan dom kommer och kolla på lägenheten, behöver ju inte se ut som en bomb slagit ner här.