Sprängas?

Jag slapp stanna på sjukan men mår fortfarande piss. Men men nu ska iaf kortisonet bort så nu har jag börjat med nedtrappningen. Kanske man ser någorlunda normal ut i ansiktet snart igen och G slipper va rädd att jag ska sprängas.
Imorgon blir det en runda till sjukan igen iaf och göra ett tuberkulinprov eller vad det hette så jag kan börja med en ny medicin sen blir det nog gbg.
Blir nog en lugn helg för mej för på måndag börjar skolan igen och då måste jag var någorlunda pigg. Är redan trött på skolan. Nej nu ska jag sluta va negativ och bara försöka va positiv. Skolan kommer bli jätterolig och jag kommer bli bra i min LILLA mage....hmmm eller nått.

Färskpressad hjärna

I lördags damp det ner ett mail om att vi ska skriva ett PM tills på fredag om vårt examensarbete. Jag blir så sur för terminen börjar inte från på måndag och jag orkar inte skriva nått nu. Antingen kunde dom skickat ut det tidigare så man hade haft lite tid på sej eller så kunde dom väntat till skolan börjar. Har börjar skriva lite nu iaf men allt står stilla i min hjärna så nu hoppas jag på att Sara har lite mer att skriva än jag.

Har varit och inhandlat 4 böcker idag med inför min möjliga framtida vistelse på sjukan. Ska väl underhålla mej lite, men hoppas att jag slipper stanna. Jaja ska packa min väska iaf så jag slipper gå runt i sjukhuskläder iaf och sen ska jag pressa ut det sista jag har i min hjärna.

40 grader!

G tyckte det var dags att jag bloggade nu och det har hon såååå rätt i. Nu e man tillbaka i verkligheten igen efter en vecka på Cypern med en värme på ca 40 grader på dagarna och 30 på nätterna. Men det har varit hur bra som helst och jag har badat en massa och bara slappat.

Om en vecka börjar skolan igen och uppgifterna har redan börjat ramla in. Får göra endel imorgon ifall man skulle hamna på sjukan igen då mina prover verkligen var PISS nu. Kan man bli tröttare på en magjävel eller?

Är i hemma igen iaf och det blev en snabb runda till Väla med G oxå, det e ju fan skandal att vi inte har festat en enda gång på hela sommaren. Allt e ju mitt fel oxå. Fast vi har ju faktiskt varit ute en gång men då var jag ju nykter. Jaja vi får väl ta igen det senare. Nä nu kallar nog sängen snart för mej, hoppas på lite sömn inatt.

Gonatt!

Cypern nästa!

Nu åker vi om nån timme så dags för frukost och packa ner det sista. Hoppas ni få underbart sommarväder här hemma ;) så ni kan bada en massa för det tänker jag göra iaf.



I will be back!

Stormvindar

Känns som hösten e på väg nu. Blåser storm ute. Det enda stället det inte blåser på är i min dator där fläkten har lagt av så den e varm som attan. Så med jämna mellanrum måste man vädra den, gärna ut genom fönstret. Jaja nu ska den få vila en vecka för imorgon vi denna tiden sitter vi på planet till Cypern. Ska bli hur skönt som helst. Bara min mage håller sej i lugn men det blir nog bra.

Städa, skryta och sola

Jaha  då var det söndag igen. Idag har jag och Magnus städat och rensat i hans lägenhet vilket tog hela dagen, men då han vi med att tvätta och åka till IKEA och fixa några förvaringslådor oxå. Gud så duktiga vi e. Jaja var ju skitväder ute så fanns inte så mycket annat att göra ändå.

Igår var vi och spelade minigolf opps menar äventyrsgolf (stor skillnad enligt vissa), gissa vem som vann? Jag! Haha...det trodde dom nog inte....fast jag vann sist vi spelade där oxå. Lite får man skryta ;)

Imorgon bär det av neråt landet, först till sjukan i Halmstad för att lämna prover och sen vidare hem för att börja packa ner det jag ska ha med mej till Cypern. Ska bli skönt med sol, så man kan bli lite piggare kanske.

3 år






3 år idag!






Frisläppt!

Yes igår släppte dom åter igen ut mej från sjukan. Tillbringade 4 dagar där med dropp och skit. Men men nu mårt jag bättre igen och nu ska jag bara ta det lungt tills vi ska till Cypern. Jag tror det kommer bli bra. Men är jävligt trött på skiten. Det bästa har ju ändå varit att det har regnat hela tiden, verkligen regnat. När jag var inlagd förra gången så var det 30 gader varmt ute och då vill man ju va ute (och visst det kunde jag men man orkar ju inte så mycke), när det har regnat som det har gjort nu kan man med gott samvete bara ligga i sängen. Nu ska jag inte tillbaka dit igen iaf, inte på länge. Efter Cypern blir det ny medicin som förhoppningsvis ska hjälpa så jag inte får fler (eller lika många iaf) skov.

Trött på allt

Jag som trodde att jag var på väg att bli bättre men den här gången kom jag inte längre än att jag skulle trappa ner till 25mg kortison så var det dags igen. Idag har magen varit piss åt helvete men tog mej i kragen och följde med Magnus och dom andra ut och åt och det gick bra och man vill ju inte va tråkig även om Magnus iaf förstår om jag hade stannat hemma. Men men nu kan jag inte sova för nu har jag ont igen. Så imorgonbitti ska vi köra ner till Halmstad och akuten. För jag ska vara så bra jag kan när vi ska till Cypern. Jag skiter i vad dom gör med mej, dom får väl höja kortisonet igen eller nått men jag klarar inte att gå såhär tills på måndag. Och åka till Cypern kommer jag göra i vilket fall som helst det e inget snack om det om jag så ska självmedicinera mej med allt kortison jag har och rulla fram på mina runda kinder. Känns iaf som det är bäst att åka till Halmstad där dom redan vet allt om mej så man slipper ta allt igen och så inget blir fel.
Det e helt sjukt nu kurrar magen men äter jag nått så protesterar den sen. Åååå kan man bli trött på det eller?