22000 spänn

Yes i tisdags var jag och fick min spruta eller kanske ska säga sprutOR, det var 4 st. Så 22000 spännrakt in i min mage...gör inte det nytta kan man ju undra vad som gör det.

Jobbat hela dagen idag på förskolan, det var kul. Ganska lungt oxå då dom inte va så många idag. Imorgon e det iaf dags att plugga lite till sen bär det av till Göteborg för att se Mustasch och på lördag gå på 25 års fest med 90tals tema.

Känner att jag intebloggar så mycket nu och inte nått roligt heller men försöker göra det när jag e i närheten av en dator då jag inte skaffat mej en ny än, lär nog dröja oxå.


Hej mitt vinterland!

Nu e vintern här och jag hoppas att den kommer stanna. Jag älskar verkligen snö. Nått jag däremot inte älskar e examensarbete, fy fan va det e tråkigt. Hade man bara känt att det var någon mening med det men det känner inte jag iaf. Jaja....
På tisdag ska jag få min första spruta.....hoppas nu den hjälper.

Dags att packa ner lite kläder för snart ska vi upp till Falun.

Ballongfejja? Nej tack!


Igår ringde dollen ängtligen. Nu tycker han visst att jag ska börja med kortison IGEN men det kan han glömma. Nu när mitt ansikte börjat återfå sin normala form och inte formen av en ballong som håller på att sprängas så kommer jag inte proppa i mej det igen. Det funkar ju ändå inte. Så nästa vecka får jag förhoppningsvis börja med den nya medicinen som förhoppningsvis kommer funka.

Imorgon åker jag till Uppsala, det ska bli roligt.


Döden


Döden har varit och hämtat min dator, jag är i sorg. En väldigt djup sorg. VARFÖR skulle detta ske nu när jag behöver den som mest??? VARFÖR VARFÖR?




Skäms



Jag  skäms lite över min nya design (om man nu ens kan kalla det för design) men var så trött på de gamla färgerna så det får va denna tills jag orkar göra nått nytt.




Jag lever....

Jag har varit en dålig bloggare IGEN. Jaja det händer inte så mycket så.
Just nu vänar jag på att dollen ska ringa så jag kan får min nya medicin. Magen börjar bli skit igen och jag e verkligen trött på det nu.

I helgen var det halloween, vi var på fest och jag var en häxa. Har inga bilder just nu men kanske kommer vem vet. Annars så finns väl tankarna mest hos examens arbetet, vilket kunde varit roligare. Men jag tror att så fort vi bara kommer igång och kan skriva ord

Jaja nu vet ni att jag lever iaf!