Vår i luften

Nu e det verkligen vår ute.. Hur skönt som helst. Jaja....ny kurs börjar nu iaf....estetiska lärprocesser tror jag den heter...hmm....får se om det blir något roligt...kan ju alltid hoppas på det bästa.
Igår bakade jag bröd och sen var jag och spinnade....visste e jag duktig. Idag blir det bodycombat....känner inte för det men det e skönt när man väl har gjort det....hade hellre varit ute i det fina vädret men det ska visst hålla i sig....så det kommer väl fler tillfällen.

Idag fyller G 24 år! GRATTIS!!!!

Hälften gjort Hälften kvar

Nu har jag gått halva min tid i skolan.....skönt.....nu hoppas jag att tiden ska gå snabbt, e ganska trött på att gå i skolan. Annars e väl allt som vanligt...på lördag ska jag hem till G. Får vi se om hon gillar min present och se om hon har ätit upp alla kakor och grejs själv eller det e något kvar till oss ;)
Har sett en skitsnygg klänning...måste köpa den imorgon...så nu hoppas man att den e snygg på oxå, det måste den iaf va.

Ingen vanlig dag

Nä det e ingen vanlig dag för det e Fias födelsedag. Hurra Hurra Hurra!!!!
Japp så var man ett år äldre......

Tvättstugebråk

Man har ju hört om alla bråk mellan grannar som handlar om tvättstugan...jag har aldrig förstått det där riktgit hur svårt kan det vara att passa en tid och plocka undan efter sej lite. Idag när jag skulle tvätta så började min tid 17.00 så jag tänkte jag går ner lite efter det så den som tvättat hinner göra allt klart och så...när jag kommer ner några minuter över 5 så ät det typ hundra år till tvättmaskinen var klar....jag tänker okej jag kommer ner om ett tag så kanske dom har fixat det....kvart i6 gick maskinen fortfarande och jag kände en sån god lust att bara dra ut alla kläder och låta dom ligga på det smutsiga golvet....men snäll som jag e så går jag upp igen.....halv 7 när jag kommer ner igen är tvätten klar men ingen som tagit den så jag drar ut allt och bara lägger det där....lägger i min tvätt.....när jag sen kommer ner och ska hämta den så ligger fortfarande den andres tvätt där....nu förstår jag att folk bråkar. De flesta vuxna människor kan faktiskt klockan ANNARS FÖR HELVETE LÄR ER DEN!