Göteborgs händer

Idag har det verkligen inte hänt mycket eller jo förresten, har ju tvättat en massa och varit en runda på stan. Skulle se om jag hittade den där koftan med dom hade inte en enda så nu lägger jag mitt liv i Göteborgs händer. Finns den inte där vet jag inte vad jag gör.Var en snabbis inom H&M och hittade en fin röd väska (jag blev ju helt kär i Kilpos).  Det var iallafall sol ute idag, hur skönt som helst, även om jag tillbringade det mesta av tiden inomhus. Men det kändes inte som en enda låååång natt iallafall som det gjorde igår.
Skulle ha läst i Lus-boken men det har det inte blivit mycket av, fy på mej. Men då e allt som vanligt.  =/ Får ta och läsa lite till innan jag somnar om jag somnar. Inga trötthetssyndrom idag heller. Vakande av mej själv vid halv 7 imorse, men det var ju bra för då fick jag ju i mej mina piller så jag kunde sova några timmar till för jag somnade ju inte förren vid 3 tiden.

Nej nu e det hopp i säng så jag orkar med morgondagen som blir till att tillbringa i skolan. JIPPI! eller inte.


Outtröttlig?

Jaha då har första dagen på denna veckan gått. Idag har det verkligen varit en riktig höstdag, har ju inte varit ljust en enda gång under hela dagen. Började skolan 13.00 men då kändes det mer som det var 8 på morgonen eller kvällen.
Jag var och spinnade för första gången sen sommaren. Kändes bra men man e ju inte i toppform precis. Fick ju inte ta ut mej helt heller men den saker kan man väl säga att jag misslyckades med. E iallafall nöjd att jag kom iväg.
I helgen verkar det som det blir halloweenfest och man var visst tvungen att va utklädd, det e ju alltid roligt men vad ska man va?
Hade visst Thomas Rusiaks Spinning på min winamp så fick sån lust för att höra nån gammal låt med honom, shit han e faktiskt porrig. Det var inget jag bara inbillade mej för ett antal år sen....hmmm....skriver bara skit på denna bloggen men va fan......

Förresten undra om det e min goa medicin som börjar sätta sina spår i mej genom att jag e uppe längre och längre om nätterna och vaknar tidigare.

Chickagooo!

Lördag igen, blir nog en lugn dag igen. Känns inte som jag orkar så mycket. G kommer kanske eller så får jag väl åka till henne och kolla film eller nått. Funderar på om jag ska ut och gå en runda eller ska jag bara in och duscha så man inte e en lurk hela dagen...hmm. Nä blir nog en dusch nu känner att jag inte kan ligga kvar här i sängen hela dagen......


Hårt liv i Chickagooo!

Ja jag e en tant

Haha...ja G jag e en gammal tant som behöver piffa upp mej. Idag har jag till och med varit och köpt en röd och fin dosett vilket gör att några år till läggs på min ålder. Men för att sänka den igen köpte jag en Hello Kitty nessecär som jag kan lägga min fina nya röda dosett i.
Ja jag och Carro var en runda på Väla och en runda nere i Hbg. Hittade inte allt jag skulle, blev ingen födelsedagspresent, blir så jävla sur när man ska köpa en kofta så e där typ 15 stycken i XS i den färgen jag skulle ha men absolut inga andra storlekar. Varför inser inte affärerna att de flesta inte har XS. Jaja nu kommer jag väl få massa människor på mej som har XS men det skiter jag i. Hade det funnits så många som behövde XS så hade det ju inte funnits så många kvar. Får väl kolla i Halmstad och Göteborg oxå om jag hittar nån kofta.

Annars har jag mest tillbringat dagen i liggande ställning, varit trött men magen e lite bättre iallafall.

Idol var det ju ikväll oxå, shit va jag får irritation inom mej när jag ser Sam, hur kan han va kvar? Jaja funderar på att sluta titta.

Trött men med rosiga kinder

Har åkt hem till mamma. Känns skönt att bli ompysslad lite, fast ska ju snart bli det i 2 veckor när jag ska ha VFU. E iallafall trött som ett as men vill inte sova. Ska upp vid 7 imorgon för att åka till min VFUskola och se om jag kan få tag på min handledare nu innan dom ska ha höstlov. Ringde till henne jag skulle haft som handledare men dom hade visst bytat så nu e det lika bra att åka dit för att ringa blir bara jobbigt, så har dom lektion och så. Satsar att va där till 8.

Imorgon ska jag åka på lite shopping tror jag, kanske inhandla en dosett (haha) och nån nessecär, nu ska mina piller få ett fint hem. Jag blir ju helt förvirrad av att ha massa påsar med olika tabletter överallt så nu ska det bli ordning på på torpet.

Gonatt!

Piff paff dolle

Torsdag och sista dagen i skolan för denna veckan, ska strax dit. Har varit hos dollen idag, det var väl helt okej. Men får iallafall konditionsträna så då kan jag ju spinna. Va och tränade igår, kände mej duktig som orkade det.

Verkligen skönt väder ute idag, fick skrapa rutorna på bilen i morse men nu skiner solen. Äää...blir ju bara massa tjaffs här så nu ska jag piffa till mej lite.

Fias blod för dig utgivet

Vaknade redan vid 8 idag, men det var bra för skulle ju iväg och ta blodprov. Typ 10 rör blev det, inte illa. Sen var det iväg till nästa ställe, nytt recept till p-piller. Ja där sitter man och väntar på att få en lapp så man kan hämta ut små ljusblå piller och så är 80% av de som e där antingen gravida eller har en liten bebis med sig. Jaja hade tänkt undvika det ett tag till iallafall.

Klockan 13 började iallafall skolan men då låg jag i kramper på soffan så stannade hemma. Kände mej seg och ont i magen så nu har jag vilat upp mig ett tag. Så nu ska jag väl orka fixa till en kycklingpaj. Hittade ett recept med glutenfri pajbotten. Har aldrig lagat paj innan men kan väl inte va så svårt. Vi får se hur det går. Imorgon e det iallafall skola HELA dagen. Första gången denna terminen eller? Hmm.....nja kanske att vi har varit inne en hel dag innan, minns inte.

Lurk

Jaha då var det måndag igen. Idag har jag inte gjort många knop, typ spelat tv-spel och spelat tv-spel. Shit va jag e duktig.
Började med kortisontabletter i lördas så nu får vi se hur det hela utvecklas. Mina prover var visst urkass så kändes som jag inte hade något val längre. Men men nu vill jag bara bli frisk. Får inte träna något heller, bara lättare grejer som gå och simmar och sånt. Imorgon ska jag iallafall ta nya prover igen. Lär väl bli endel av det nu så de kan kolla hur värdena ser ut så de vet hur min nertrappning ska ske.

Idag har Magnus börjat sitt nya jobb, sa att jag skulle fixa mat men vet inte vad, går runt i mina sunkar kläder ännu och dom senaste gångerna jag varit nere i affären så har jag haft dom på mej så nu tror de nog att jag inte äger några andra kläder (alltid samma som sitter i kassan), jaja skitsamma.

Imorse var jag duktig och ringde min VFUskola. Min handledare hade lektion just då men hon skulle ringa så det gör hon väl. Jag kan bli helt nojig när någon har sagt att dom ska ringa även om det är på mobilen så vågar man kanppt lämna huset för då tror man att man ska missa det.

"PantLisor"

Ännu en dag är över. Jag har varit på shoppingrunda med mamma. En styck vinterjacka är inhandlad + två billiga tröjor. Vi var även "PantLisor" idag, var och pantade massa flaskor, kände oss lite som "Burka T". Fast vi hade druckit oss till dessa flaskor vilket han inte gör, inte alla iaf.
Och du G...nu när jag ska va duktig och skriva kommentarer på din blogg så skulle det inte sitta fel med lite respons här oxå, nått litet roligt kan du nog klämma ur dej ; ).

Det var ett jävla gnäll

Upp för trappan, ner för trappan och så upp igen och ner och upp. Ja man kan väl säga att det e så jag har tillbringat den senaste timmen. Upp för att ta hostmedicin (hostade som en galning), ner för att lägga mej i sängen, kom inte till ro och hostan ger sej inte, upp och hämta dricka och ner och sitta vid datorn, börjar "gnälla" när jag andas...ska jag kvävas nu? Upp en runda igen på toa och får sträcka på mina lungor. Hjälper iaf inte så nu sitter jag här igen, ska jag våga lägga mej ner och försöka sova? Vill inte väcka någon.
Tror jag ska döpa om denna bloggen till en sjuklingsmemoarer. Det e fan det enda denna hösten har präglats av, jag förstår att jag låter pippig men va fan. Jag vill bara bli frisk och pigg.

Nu ska jag göra ett nytt försök att sova och så får vi se om det blir fler inlägg......


Bajs och piss och päronpung

Bajs och piss och päronpung. Pratade precis med en ssk, min mage e visst fortfarande inte bra. Inga bra prover. Det enda som var bra var att jag iaf hade ett bra blodsocker, då behöver man ju inte va rädd att man har diabetes. Fast det tog dom väl bara för att dom trodde jag skulle ta kortisontabletter. Jag VILL INTE ta det, VILL INTE få diabetes och ett utkalkat skelett och bli rund som en fotboll. Jaja nu e det bara till att vänta och se vad dom har för påhitt till mej imorgon. Dålig början på dagen eller.


Lördag hela veckan

Jaha då var det helg igen....fast det har det nästan varit för mej hela veckan, somnat tidigt, vaknat sent, spelat tvspel, surfat runder och känt mej full varje kväll....ingen dålig vecka.

Höstvindar

Nästan hela dagen har jag tillbringat framför tvn och Lumines....det har verkligen varit höst ute. när jag och Magnus skulle ut och handla kändes det som en storm var på väg. Men antagligen bara vanliga höstvindar. Jaja nu har jag fördrivit några timmar till framför ps2 så nu ska jag ta min cocillana och sova som en stock. Det ska bli skönt, det är skönt att ta cocillana och jag gillar det namnet.


Cocillana

Det är bara onsdag men har hunnit med mycket denna veckan....i måndags så fick jag tid hos en dolle mot min hosta....fick ta massa blodprov och 2 olika hostmediciner utskrivna. Hemtentan blev oxå klar och inlämnad på tisdagen.
Ja iallafall så  skulle jag ta den hostmedicinen (Cocillana) som jag skulle ta till natten och både dollen och de på apoteket hade sagt att man kunde bli lite dåsig och trött av den. Så jag tog den satte mig vid dator några minuter innan jag skulle sova, helt plötsligt börjar mitt vänsterben domna av och jag blir helt snurrig, börjar känna mej full. Då känner jag att det e dax att lägga sig. När jag väl lagt mej känns det som jag inte kan röra varken armar eller ben men somna och vaknar mitt i natten av att jag behöver upp på toa. Då e fortfarande mitt ben avdomnat och även vänster arm e helt bort, försöker skaka den till liv men går inte. In i sängen igen och somnar direkt igen. Hela tisdagen e jag lite illamående men sticker och tar nya blodprov iallafall. Tisdagkväll är ungefär samma...shit....asså att lite morfin kan göra en helt väck....sov typ 14 timmar inatt.
Ikväll vill jag somna lika skönt.

Piska mej

Sitter och försöker skriva på min hemtenta vilket inte går så bra. Min hjärna har slutat fungera. Men förhoppningsvis ska jag kunna klämma ut något från den....sisådär 4 sidor.
Varför e det alltid så att när man ska göra någon uppgift till skolan eller så så kan man hitta på hundra andra roliga saker att göra. Ja och då menar jag att städa e roligt, vilket jag hatar i vanliga fall. Jag behöver känna en viss stress för att fungera. Kanske ska anställa någon med en piska som kan piska en när man inte gör det man ska. Men tänk om man hade gillat det?

Tvätten kallar....

det vandrande apoteket - jag

Jag har verkligen blivit dålig på att skriva, ska försöka skärpa mej. Är inte frisk än....hostar värre än innan och är såndär jobbig rethosta. Blir tokig om den inte försvinner snart, jag vill ju träna och kunna röra mej en meter utan att låta som en gammal kärring som rökt flera paket om dagen hela sitt liv.

Min mage e väl sådär oxå. Sjukan ville att jag skulle börja med kortison vilket jag helst slipper så nu har jag varit hos en som håller på med kinesiologi och sånt, var visst nått ämne min kropp hade för lite av och så hade jag bara 50 % det kortisonet jag skulle ha i kroppen....men fick det där ämnet jag fattades så nu ska jag visst börja må bättre. Så nu väntar jag på bättre tider ; )
Försöker nu även att undvika det mesta med gluten i och se om min magen slutar se gravid ut. För det skulle visst inte va mjölken som var den största boven.

Nej nu ska jag kolla lite på hemtentan vi har så jag slipper stressa ( som jag alltid får göra annars för jag tror att det inte tar nån tid alls).