Försäkringskassan

Nu ska jag köra in till Försäkringskassan sen ska jag nog vila lite. Känner mej väldigt sleden idag. Somnade inte från klockan var över 3 och klockan 8 ringde klockan för då skulle jag ringa dollen men där va ingen idag om det inte va akut. Hmmm.....e det akut? Jag vet inte men jag väntar tills på måndag och får väl se om jag kan lösa det själv.

Nej nästa Försäkringskassan, önska mej lycka till.

Min dag

Jag och Jägaren var en runda på Väla idag, där var det någorlunda svalt och skönt. Hittade Ett par byxor och lagade min sandal som jag använt 1 gång så nu sla de användas. Sen åkte vi och badade i Jägarens pool. Det var skönt att få svalka sej lite, vi fick ju köra med TD hela vägen för att inte smälta bort. Jaja har varit en lugn och skön dag iaf. Nu e jag trött som en gnu igen. Imorgon måste jag upp tidigt för att ringa dollen och sen åka till försäkringskassan. Sista dagen jag jobbar imorgon oxå, skönt.

PARTY i Östersund

Så här ser det ut när det e PARTY i Östersund hemma hos Nina!




Gonatt

Jag e trött som ett as så nu ska jag sova och jag ska sova läääääänge. Så väck mej inte för det vill jag inte.
Har bara en kväll kvar att jobba nu sen e jag ledig en hel månad. Det ska bli skönt.

GONATT

Smälter bort

Så nu e jag tillbaka i söder efter några dagar i Östersund. Det var kul och vädret kunde inte ha varit bättre. Det är riktigt fint där uppe i norr.

Idag ska jag jobba min näst sista dag sen så ska jag va ledig till skolan börjar. Ska bli skönt. Inte för jag har jobbat så mycket men e så seg hela tiden så jag känner att jag behöver vila. Och nu har ju det fina vädret kommit oxå. Får se hur länge det varar men just nu känns det som jag håller på att smälta bort men ska inte klaga.
Nej ska nog fixa lite föda till min kropp innan jag ska iväg till tanterna och gubbarna.

Hoppas Towe vill ta ett dopp ikväll!

Mot norr

Då åker jag vidare norr ut. Har kommit på att jag verkligen inte gillar stockholm. Det räckte med dom 40 minuter jag va där nu för att genast vilja åka igen. Inget som lockar alls.
Nej nu ska jag titta på Lost hade jag tänkt mej.

Snart Stockholm

Om lite mer än en halvtimme e jag framme i stockholm så ska nog packa ner datorn nu och bara lyssna på min ljudbok sista biten innan det blir byte till tåget till Östersund. 

Bagge i magen

Då har man en baguette i magen. Mätt blev jag men god var den inte. Man tager vad man haver. Varför e nästan ingen online när man har som tråkigast? Ingen att prata med.

Nån som vill underhålla mej?

Så då e jag på väg....sitter på tåget på väg till Stockholm och sen blir det vidare till Östersund. Klart att jag ska åka tåg hela dagen när det fina vädret kommet. Jaja får hoppas att et fina vädret följer mer mej upp. Tur att jag har internet att fördriva tiden med iaf. men bara för det kommer jag inte veta vad jag ska göra här. Nån som vill underhålla mej?

Östersund here I come

Imorgon åker jag till Norrland närmare bestämt Östersund. Det är en tågresa på nästan 10 timmar JIPPI!!!! Men det ska bli kul att komma upp, blir ju första gången. Har laddat upp med Lost, Heroes, internet och ljudböcker så jag ska väl på nått sätt kunna underhålla mej på vägen upp. Så har ni inget att göra så kan ni ju alltid prata med mej ;)

Vem bryr sej? Inte jag iaf!

Jag är uttråkad och har inte mycket att skiva här, orkar inte bry mej så mycket heller.

DAG:
Fredag
TID: 14.18
PLATS: Göteborg
GÖR:  För lite
SKA GÖRA: Äta och ta mej ett bad så man e fin inför helgen!
KÄNNER: Mej trött men samtidigt rastlös


John Blund

Ja jag vet klockan e mycket men mina ögon vill inte slå igen. Dom har ju vilat en massa innan idag. Jag måste verkligen försöka sluta vända på dygnet såhär men det e svårt. Gör inte det av egen fri vilja utan jag e vaken när min kropp vill att jag ska vaken och sover när den vill sova. Imorse vaknade jag vid halv 11 och gick upp och åt frukost sen så va det raka vägen ner i sängen igen. Min kropp ville bara sova, benen vek sej under mej och jag föll rakt ner i min sköna säng och slocknade nästan direkt. Nej nu ska jag kalla på John Blund ännu en gång och se om han behagar att komma nu. Imorgon ska jag ju faktiskt jobba, den enda dagen jag har denna veckan sen kör jag upp till Göteborg.

Hon känner efter om det här är att vara fri....

Inatt har jag lyssnat på Winnerbäcks Söndag 13.3.99 ett antal gånger. Den e bra...väldigt bra. Men nu ska jag försöka sova.

Hon känner efter om det här är att vara fri
Om det här är ett liv med någon mening i
Det är ingen som tjatar längre
Det är ingen här som ber henne stiga upp


Hon går och plockar och hittar sina gamla brev
Lite konstigt att läsa om gamla planer när hon vet hur det blev
Det är ingen som skriver längre
Det är ingenting här som är värt att skriva upp

Ändå känns det som om hela världen sjunger

Har du kommit nånstans
Har du sumpat din sista chans
Är du framme nu
Har du valt en väg att gå
och ett mål att sikta på
och är det verkligen du?
Är det verkligen du?


Det fanns stunder när hon visste hur det skulle va
Men det är som om hon glömt vad som var så bra
Hon har för länge sen tappat lusten
Har för länge sedan glömt vad som var värt nånting

Hon minns bara stunder i periferin
Hon minns dagar när dom sopade undan krossat porslin
Det är ingen som bråkar längre
Det är ingen här som börjar gräla om ingenting

Ändå känns det som om hela världen sjunger:

Har du kommit nånstans...

Hon känner efter om livet kan va lite mer
Det är grått som om ett moln träffat hennes kvarter
Det är ingen som pratar längre
Det är såna dagar som vänder allt upp och ner

Det är såna dagar som hela världen sjunger:

Har du kommit nånstans...

Jordgolv



Nu ska jag köra in till Jägaren och hjälpa henne att stampa till hennes jordgolv, bara så ni vet!








Daggen!

Här med döper jag min dator till Daggen! Precis som en dagslända. Det var väldigt vackert G. JAg tycker vi firar det med "Jag ser julagakorna i oktoberbilder".


      


Hjälp mej!


Jag tror faktiskt att jag ska sova nu (men vem fan bryr sej egentligen). Får nog stänga av datorn inatt, den låter forfarande som ett helt sågverk. Får va rädd om datorns sista månader, veckor, dagar, timmar eller kanske till och med minuter i livet och min dator har inte ens ett namn. Den måste ha ett namn. Hjälp mej!

Johan Glans

Har man tråkigt kan man titta på Johan Glans.


Fotbad och sågverk

Sitter ute med fötterna i fotbad. Det är skönt. En sak som inte är skönt är ljudet från min dator. Jag tror den håller på att ge upp ännu en gång. Den låter som  ett helt jävla sågverk. Den måste verkligen hålla ett tag till annars kommer jag dö med datorn. Känner att jag ahr inte riktigt nån ekonomi för att köpa en ny dator just nu.

Ikväll e det jobb igen.

Nästa jobbet

Är trött och har inte orkat göra nått på hela dagen. Är det den nya höga kortisondosen som redan börjar göra sig påmind igen? Jaja nu e det iaf dags att göra sej klar så man kan sticka till jobbet. Roligare kan man ju ha en fredagkväll men ska inte klaga. E ju inte mycket jag jobbar.

Winnerbäck på Sofiero!

Hemma efter en bra konsert. Vädret kunde ha varit bättre men tyvärr så körde vi mot de mörka molnen och några regndroppar trillade ner men det var inget som störde vårt humör iaf. Lagom till Lasses entre på scenen så skingrade sej molnen. En av de bättre konserterna med Winnerbäck som jag har varit på. Den enda där han inte körde Kom änglar. Han e den bästa men han hade kunnat klippa av det där långa håret, en bit iaf. Jaja han kanske gillar sitt röda hår lika mycket som jag gillar mitt. Det finns inget att klaga på, det var riktigt bra.



Winnerbäck

Nu ska jag och Towe snart till Sofiero och se Winnerbäck. Känner på mej att det kommer bli en bra kväll med bra väder och allt.

Mackor och nyponsoppa

Jag känner mej helt slut och ändå har jag inte gjort mycket idag. Funderar rent av på att ta en tuppis men det e väl knappt lönt för snart blir det nog mat. Men jag kanske inte ska äta, även om det e grillat och gott. Har knappt ätit nått idag, nån macka och lite nyponsoppa. Fast frågan e om kroppen tagit upp något av det. Är väldigt skepptisk till det iaf. KAnske därför jag känner mej litta sleden.

Jävla helvetes piss helvete

Inatt sov jag 4 timmar för klockan 8 ringde klockan så det var bara att resa sej upp och ringa dollen. Har nu ökat upp min kortisondos igen. Just nu e jag bara så jävla trött på allt. Jag har inget att göra men samtidigt orkar jag inte göra nått för min mage värker. Det kommer i attacker. Jävla helvetes piss helvete. Bestämde att jag iaf inte ska börja med den nya medicinen från jag har kommit hem från Cypern. Man kan bli illamående av den och det e ju lite pissigt om man skulle må dåligt på grund av det när vi är iväg.
Ska man sova eller duscha och ta tag i sitt liv??? Det är dagens stora fråga.

Låt mej klaga

Så har ännu en helg gått. I lördags var jag på Orust, det var fint väder och det blev bad även om jag tyckte det var kallt. Jag vill ha sandstrand så man kan gå i och inte klippor så man måste hoppa i från en brygga men det var ändå skönt att ta sej ett dopp. Annars har jag väl mest tagit det lungt.

Har jobbat två kvällar nu och det känns helt okej att va tillbaka. Fast min nu har min mage börjat igen så får se hur det blir med det hela. Är så JÄVLA trött på det nu så jag helst hade gått och lagt mej och vaknat när det var borta men det funkar ju inte. Försöker hålla humöret uppe även om det är svårt ibland och man vill gå in i en garderob och dra nått gammalt över sej. Känns som mina kinder bara blir större och större för varje morgon jag vaknar. Visst man ska inte klaga för det finns alltid dom som har det värre men va fan ibland måste man får klaga klaga klaga. Det är skönt att klaga för efteråt känns allt så mycket bättre. Jaja det blir väl till att gå upp tidigt imorgon och ringa dollen och se va dom vill göra med mej. Ger dom mej mer kortison så kommer mina kinder snart sprängas. Det skulle va en upplevelse det ni.

Sommar = Sol, bad och grillning

Idag har det verkligen varit skönt väder. Somnade ute på balkongen och lyckades bränna mej lite men det e sånt som man får ta. Sen blev det lite grillning vilket aldrig är fel. Det är egentligen bara ett dopp som fattas.

Nästa vecka ska jag börja jobba. Blir några kvällar och så får jag se hur det går, men ska nog bli bra.

Jag vill explodera

Jag har kommit på en sak eller jag har vetat det länge men plötsligt känns det väldigt aktuellt. Jag klarar inte av personer som är inställningsamma och påträngande och inte har ett eget liv. Aaaa.....vissa personer orkar man bara inte med. Inte för att man vill va taskig eller så men man orkar inte bara. Det känns som man ska explodera vilken sekund som helst när en sådan människa är i närheten.

Det är fortfranade samtal före men dröj kvar så behåller du din plats i kön

Är trött som ett as men fick masa mej upp och ringa dollen och samtidigt mötas av: det är forfarander samtal före men dröj kvar så behåller du din plats i kön. Eftersom rösten säger det tja typ 2 ggr i minuten så hinner man höra det MÅNGA gånger på dom 40 minuterna man sitter i den jävla kön. Dom kunde väl ha sagt hur många det e före eller nått sånt. Jag blir alltid kissnödig när jag måste vänta så även om jag går precis innan. Man vill ju inte sitta där på toa när man väl kommer fram. Jaja I-landsproblem men ändå.
Har bestämt mej för att testa att börja jobba på måndag så nu får vi se hur det blir.


Hemmafru

Hittade 2 ägg i kylen som gick ut idag så fick ett ryck och bakade en kladdkaka. Ska göra köttbullar sen, jag börjar bli som en hemmafru. Bakar, lagar mat och städar (eller ja jag funderar på att städa iaf ;) )
Nej nu ska jag spela lite tv-spel så jag kan skaka av mej hemmafrukänslan.

En riktigt happy kväll

Jaha då e det den första juli, tiden den går snabbt. 2 månader tills skolan börjar igen. Jaja inget att tänka på nu.

Igår lyckades Magnus med konsten att låsa in sina nycklar i tvättstugan. Eftersom de har ett system där man bara kan öppna dörren med en bricka (man har 3 men kan endast använda 1) så jag och han fick tillbringa 1,5 timme med att vänta i tvättstugan på att nästa person kom och skulle tvätt. En riktig happy kväll alltså. Annars så var jag ganska pigg igår, eller ja jag sov inte på hela dagen iaf. Fast idag känns det lockande. 

Igår i all min förvirring sa jag nått om att jag skulle va snäll och städa men idag känns det inte så lockande längre. Fast kanske får jag ett infall senare man vet aldrig. Kanske, kanske inte.