GLAD MIDSOMMAR

Tänkte bara säga GLAD MIDSOMMAR!!!!
Nu ska jag strxa gå och jobba. Så ha det så roligt!

Midsommar

Idag e det midsommarafton.....det lär bli väldigt lungt.....jobbar hela kvällen och börjar tidigt på lördagmorgon....JIPPI!!!!
I tisdags var jag och tränade body pump för första gången så nu har jag e grym träningsvärk i mina lår....går som en gammal kärring. Jaja spinnade idag iaf.......shit va jag e duktig ; )

Gsan, Johan Glans han e riktigt rolig.....jag brukar inte ligga och skratta för mej själv men när man hör han så skrattar man ju så man får ont i magen..
Kolla här! 

Nu ska jag kolla vidare.....



Min nya hårfärg.....

Illrött

Idag har jag fixat mitt hår....klippt och fägat...äntligen blev jag av med det fula bruna nu e det istället illrött....men jag gillar rött.  Ännu e en väldigt varm dag......svettades ett helt hav bara genom att sticka ut näsan utanför dörren. Det blev ett premiär dopp i västersjön iaf....när jag kom dit ångrade jag mej lite....men när jag väl gick ner till vattnet var det skitvarmt i ju och har nog aldrig eller längesen iaf jag doppade mej så snabbt. Det var ljumet i vattnet.....som i slutet av en vanlig sommar och nu har sommaren knappt börjat. Jaja nej nu ska jag städa upp alla mina pinaler så mamma blir glad när hon kommer hem.

Jägaren in da city

Idag har det varit varmt som en bastu på jobbet och klart man ska va där hela dagen då....när jag kom hem var det direkt in i duschen sen skulle jag in till Ängelholm till brodern som skulle på studentfest. Men när jag sitter på sängen och ska ta på mina leggings så kommer de bara till knäna sen somnar jag tvärs över sängen, måste sett roligt ut. Shit va trött jag var. Jaja idag tog alltså många studenten.....5 år sen man själv gjorde det e ju en hel evighet sen. Jag börjar bli gammal =/

Det ska visst va lika varmt hela helgen....tur att jag ska jobba då.....skulle ju va synd om man bara kunde slappa i varmen. Jägaren vill att jag ska med ut imorgon....kan tänka mej det om man e piggare än idag...e bra att Jägaren e in da city nu.
Nu kallar sängen..........

Duktig Fia

Idag har jag varit duktig....gick upp vid sju för att spinna en timme.....åkte sen hem och la mej i den nästan 30 gradiga varmen och kollade på Lost. När jag hade svettats där några timmar så får jag för mej att gå en runda och efter många om och men kommer jag iväg och ut i det fina vädret och var ute och gick en timme...så sen kände jag mej väldigt duktig. Så nu sitter jag och producerar hjärtan.
Imorgon e det dags att jobba igen eller ja hela helgen ska man jobba.