Nya sängar

Idag har jag och Magnus varit  och köpt ny säng som till och med  levererades NU. Så nu ska vi bygga ihop den och sova som en prins och prinsessa inatt. Imorgon börjar jag jobba 7 så det kan behövas. Så nu har jag varit i arbetslivet en vecka. Alltså är det en vecka sen jag tog examen oxå. Men känns skönt att jobba och verkligen känna pengar och inte bara va där som under praktiken. Även fast jag trivdes jättebra på praktiken. Nej nu väntar sängarna.

Låt mej sova bara




JAG E TRÖTT SOM ETT AS SÅ NU SKA JAG BARA LÄGGA MEJ NER OCH SOMNA OCH SOVA LÄÄÄNGE!






2009

Ett tag sen jag skrev men det blir blir lätt så när man inte har en egen dator längre. Men jag har överlevt både jul och nyår. Över jul var jag bara hemma och tog det lungt, första julen på flera år som jag inte jobbade vilket var skönt. När sen nyår närmade sej så åkte vi till en "stuga" i Vara som inte var en stuga utan kändes mer som en lägerskola där det obligatoriska pingisbordet fanns. När nyårskvällen började närma sej allt mer så kom oxå kylan, både ute och i mej. Jag får årets förkylning som inte har slutat än. Mina vita blodplättar/kroppar (minns inte vilket) är inte på topp och antagligen därför jag blivit sjuk. Har nu iaf haft sjukt ont i halsen i två veckor och det blir inte det minsta lilla bättre. Jaja får se om jag blir bättre annars får jag väl ta mej till fabror doktorn. Men annars så var nyår trevligt.

Jag har även lyckats med att trilla i trappan ute när det var halt och fixat ett snyggt blåmärke över hela rumpan och på ena armen. Men det försvinner väl snart. Men visst e det konstigt, det första man tänker på när man trillar e inte om man har ont utan om nån såg när man trillade sen när man kommit upp då kan man känna efter om det gjorde ont eller inte och det gjorde så in i helvetes ont kan jag meddela.

Idag startar min sista vecka i skolan, vilket innebär att jag ska infinna mej där på onsdag för opponering av examensarbetet. Roligare kan man ju ha men blir skönt när det e avklarat. 

Nej nu ska här försökas ringa några samtal, ingen ville ju svara innan.