Snön kommer med det nya året

Nu är det inte många timmar kvar på 2007 och 2008 kommer ta vid. Trodde inte jag skulle få se nån snö men idag kom den!
Inatt skrev jag ett långt inlägg här men sen försvann bara allt. Så detta kommer bli kort, hinner inte mer. Duschen nästa.

Hoppas ni alla får en bra nyårsafton!

GOTT NYTT ÅR!

God Jul!






GOD JUL!!!!










Tänk.....

Tänk att få känna att man bara vill gå och lägga sig....jag vill känna det. Det enda jag känner är hur min mage och mina kinder sväller.
Hade glömt min mat hemma i frysen idag så jag fick köpa nått. Åt lite pasta och åter igen var jag i nionde månaden och ungen vill inte komma ut.

Imorgon är det sista föreläsningen innan det är jul......efter imorgon ska jag inte tänka på ett tag....inte på skolan iaf.

Ska försöka ta mej till sängen men hur roligt e det att ligga där och glo i taket.

Natt

Nu e det natt igen.....en Halmstadsnatt. Jag e såklart vaken. Kan som vanligt inte sova. Det jobbiga är att jag måste upp tidigt imorgon vilket antagligen inte kommer bli några problem. Problemet kommer senare när jag blir skittrött och jag och Sara måste plugga. Om det ändå hade varit lite juledigt NU. Fast först ska jag ju jobba några dagar. Men men.....man kan ju alltid drömma.

Lyckades

JAAAAAAAAA......jag lyckades med lussekatterna....mindre mjöl gjjorde susen.
Nu e det städar dags hos Magnus.

Klumpar

Precis som jag trodde blev lussekatterna bara klumpar, men imorgon gör jag ett nytt försök. Ska ta mindre av det där mjölet tror att det var det som var problemet.


Fortsättning följer......


Lussekatter

Japp jag bakar lussekatter....om dom blir bra e en annan sak...känns som dom kommer bli torra.
Första plåten e i ugnen iaf. Bakning e inte riktigt min grej och med det där glutenfria mjölet så vet man ju inte riktigt hur konsistensen ska va heller....kanske får göra nya om dom blir som betongklumpar.

Lucia

Lucia är det namn jag bär
som ljusets drottning står jag här

Opps....3 minuter för sent men va fan man kan inte passa tiden alltid!

In i dimman

Har gått som i en dimma hela veckan......på nätterna kan jag inte sova och på dagarna vill jag inget annat än att sova. Väldigt upplyftande. Antagligen tabletterna som gör mej konstig. Är iallafall helt orkeslös.

Imorgon är det lucia och julen närmar sig. Måste fixa julklappar....samma sak varje jul. Alla dessa måsten. Inte många dagar kvar i skolan det e ju alltid något. Ska bli skönt med ny termin även om den inte andra inte är slut på ett tag.

December 07s mest använda uttryck: "Se julakagorna i oktober"


In i dimman


tenta

Då var det helg med allt vad det innebär....bla grammatiktenta imorgon och jag som kan allt eller ja inget. Men men det får gå som det går. Det blir nog bra.
Kent va bra.....riktigt bra....

Åter till böckerna.


Suck

Så fick jag strumpbyxorna fel på mej och resten a dagen e förstörd. För vem orkar ta av sej dom och göra om allt?

6 december

8 grader ute och det e den 6 december.....illa. Jag vill ha snö NU!


Kultiverade?

Än har inte min nya hårddisk kommit men snart...på fredag tror jag. Var iallafall längesen jag skrev så kände det var dags. I lördags var jag och G och såg  Winnerbäck...det var bra men svettigt...sen bar det iväg till Tivoli.
Det hela slutade väl som det gjorde....G blev JÄVLIGT bakis och jag e inte längre ägare till en fin halsduk. Men det va kul.
Imorgon ska vi till Lund och kolla Kent...shit va vi blir kultiverade....eller?

Om ni undrar varför jag e uppe nu så e det för jag ökat min kortison igen så nu e jag pigg som en lärka om kvällarna och nätterna för den delen.

jag är redo

Ja nu kan hela jävla datorn brinna upp....eller nej men nu kan hårddisken va hur ERROR den vill för nu e en ny beställd och jag har bränt över allt på en hög skivor. Så nu e jag redo att möta min dators död, jag är förbered.