DISC ERROR

När jag startade datorn idag började den göra konstiga ljud ifrån sig igen som den gjort nu i några dagar men på köpet så stod det DISC ERROR....roligt....gick igång när jag startat om den iaf.
Så nu har jag varit och köpt 50 skivor så jag kan bränna över allt skit jag har på datorn för man vet ju aldrig när den pajar helt, så nu får man skaffa sej en nu hårddisk.

ska tillbringa dagen med att bränna.....JIPPI!

Duktiga jag

Idag har jag bara pluggat och tränat....shit va duktig jag e. Jaja ringde om mina blodprover oxå...sänkan var visst förhöjd igen...får väl se vad som händer. Nya prover nästa vecka iallafall.
Ska nog ta och kolla ett avsnitt av heroes och sen sova eller nått. Tro det eller ej men känner mej faktiskt lite trött.

00.17

Klockan har precis slått 00.17 så nu ska jag fortsätta plugga!


Stolt tvättstugekärring

Igår var det inflyttningsfest hos Sara sen var hon och jag ute en runda. Det var roligt. Vaknade sent idag och kom på att jag var tvungen att ta mina tabletter som jag brukar ta tidigt på morgonen annars, så nu sitter jag här och väntar på john blund. Tur jag inte ska upp imorgon, ska BARA plugga och pumpa ut lite blod ur min kropp.

Jag har blivit en tvättstugekärring, men det skiter jag i. Hade bokat tid idag men när jag kommer ner 17.00 så e det nån som precis har stoppat in en maskin tvätt, snacka om att jag börjar koka. Går argt upp och skriver en lapp (en snäll) om att jag faktiskt har bokat och MÅSTE tvätta. Går ner igen vid 18.30 och då e där nän som håller på i tvättstugan och bara: Ska du in här nu? Jag blir nästan mållös och kan bara säga ja...sen går han, inte nått förlåt för vi tog din tid eller nått. Iaf så kan jag tvätta men då har de ockuperat torktumlaren men deras tvätt åkte ut snabbare än snabbast när jag behövde den. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
När jag sen tvättat all min tvätt har de inte hämtat sin ännu. Blir så jävlatrött. Hoppas deras tvätt luktade äckligt när den legat där i en hög helt våt HE HE HE.

ILLERN

Illerfakta:

* Illern tillhör mårddjuren och är rovdjur

* Människan har haft illrar som husdjur i ca 2000 år

* Idag är illern ett relativt ovanligt husdjur i Sverige. I England/USA är den vanligare

* Illern går på låda, precis som en innekatt

Ja så nu vet ni hur jag funkar......

Jaha

Då börjar skolan imorgon igen. VFUn gick bra nu ska man bara göra klart uppgiften...men det ska väl fixa sej.
Idag har jag gjort nada....typ bara spelat dataspel och latat mej, men får väl plocka ihop mina pinaler så jag kan åka till Halmstad.


Gatusex

Haha..ni måste bara läsa denna artikeln. Shit va jag skrattade....sex med en cykel och en trottoar....hur funkar det? Någon som vet?

Rövardotter

Idag har jag varit utklädd till Ronja Rövardotter. Ja inte så att jag gick hemma och var utklädd som henne men skolan jag är på firade Astrid Lindgrens 100 årsdag idag. Barnen fick tårta dom bakat och sjöng sånger och varje dag i två veckor läser de Astrid Lindgrens sagor på morgonen. Jag gillar Ronja, visst Pippi är ju rolig men Ronja är en riktig skogsmulle, tänk att bara få leva nån dag som henne eller ja få leva i en saga ett tag.

Nu är det iaf bara två dagar kvar på VFUn, tiden den går fort.

Upp som ett solsken, ner som en pannkaka

Trött....ja det kan man lungt säga att jag är. Är jättepigg eller jättepigg var kanske att ta i men sådär lagom pigg på morgonen och vaknar innan klockan ringer, sen går det bara utför. När jag kommer hem har jag nästan inget val utan måste verkligen lägga mej och vila ett tag vilket gärna blir någon timme och sen e det kväll igen. Försöker vara ute lite mitt på dagen så jag ska få lite frisk luft men inget funkar.

Trött på att vara trött.

Gravid

Ja ni läste rätt....jag blev gravid idag....jo jag vet att det var idag, jag åt lite soppa och var sååå sugen på en alldeles vanlig macka så jag tänkte att det kunde ju inte skada så mycket. Har ju inte ätit nått med gluten på ett tag nu så varför inte testa. Men nu e jag gravid. Okej då.....det känns så och det ser så ut. Helt uppsväld. Jag riktigt känner hur mackan sväller i in mage, tänk om den skulle explodera...hmm....

Idag har jag varit på bio med dom små barnen och när jag kom hem blev det till att se Nils Karlsson Pyssling med vår lilla besökare. Nu har jag iaf bestämt mej för vad jag ska va utklädd till på onsdag. RONJA RÖVARDOTTER.
Det blir nog bra.....funderade ett tag på rumpnisse men lite jobbigt att bli så tunnhårig som dom e, men dom har ju lite spetsiga öron om jag inte minns fel och då hade jag ju kunnar ha mina fina alvöron. Men nej det får bli Ronja.

Nu ska jag ta min mage under armen och gå och läsa Mirabell som jag ska läsa för dom imorgon.

Söndagar = Ångest

Sista veckan på VFUn börjar imorgon, känns som tiden inte räcker till. Dom har mycket inplanerat som man inte kan ändra på hursomhelst men jaja det löser sig, det gör det alltid. Har ju iallafall försökt skriva lite. Imorgon e ska vi på bio. Får se vad det e för nån film.

Ännu en helg e över, det har varit en bra helg med sol, regn och hagel och lite snö. Men framför allt har den varit kall. Det är skönt att det börjar bli kallare. Men nu är den över. Har kommit på att jag verkligen hatar söndagar. Söndagar e ofta fyllda med ångest för alla möjliga saker. Ångest för man har en helt ny vecka framför sig, att man måste säga hejdå, att man är bakis, att man har gjort absolut ingenting på hela helgen fast man hade en massa man verkligen borde göra.
Nej ska kolla lite i en bok jag lånar av min handledare sen ska jag sova.


image14

Bara regn och rusk

Det enda som faller från skyn just nu är vatten, massor med regn. Inte en enda snöflinga i sikte. Nu har dom varnat för snöoväder o hela sverige men jag litar inte på dom från jag ser det med egna ögon.

VFUn går bra.....nu är det snart bara en vecka kvar, tiden har gått snabbt. Men har ju inte varit så långa dagar e nog det. Borde läsa lite mer i böckerna men har verkligen ingen motivation till det.......

Är det snön som viskar?

Det ska visst komma snö inom en snar framtid kanske redan inatt eller kanske tidigt i morgonbitti. Det kan jag verkligen stå ut med, även om det säkert blir snorhalt eller så hinner det försvinna innan man hinner blinka. I vilket fall som helst så gillar jag det.


image13
Österrike

Halloween

Så var det måndag IGEN. VFUn började idag....det kändes bra, nu ska man bara komma igång med uppgiften men det löser sig alltid. Är iaf i Halmstad nu igen, nya prover ska tas imorgon för att se om min lever har kryat på sig....det kan man ju hoppas.

I lördags var det halloweenfest och då måste man ju va utklädd. Hur roligt e det inte att få spöka ut sig för en gångs skull. Slutade med att jag blev nån form av älva och Magnus en comb over pirate.

        


Otur?

Innan jag skulle åka till Magnus tänkte jag städa lite hemma som slutade med att soppåsen vältes och massa ris åkte ut över hela golvet, bara fram med dammsugaren. När jag väl kommit till gbg så skulle Magnus hämta mej snabbt innan han skulle på en konsert och då blev vi påbackade så det blev en buckla i bilen. När jag sen bestämt mej för att göra kåldolmar som jag varit sugen på länge nu så blir dom aldrig klara och jag spiller sås på hela diskbänken som jag ännu inte torkat upp.

SUCK vad ska man säga?

?

Säger människor saker för att det ska sägas eller för att dom vill och menar det?

Det strålar gult

Gillar att mitt lilla vykort till G kom fram....inte illa alls. Gillar våra seriösa samtal oxå:

Jag: vad har du gjort idag?
G: suttit i möte typ hela dagen......
Jag: ok
G: du då?
G: Tv-spel? ;)
Jag: haha nej faktiskt inte, varit i skolan (måste ju impa lite på henne att man e där nån gång iaf)
G: ojojoj
G: se på fan
Jag: japp
Jag: inte illa pissat
G: nej, det verkar ha varit en stråle som visste var den pekade
Jag: ja det visste den verkligen

TYST


Det fin fina vykortet!