GSAN

Idag skulle Gsan skriva om mej i sin blogg påstod hon.....nyfiket har jag kollar flera ggr men icke sa nicke picke.....men men det kommer väl....ska inte stressa dagens ungdom (för du e väl ung ännu G?) mer än nödvändigt. Jag förlåter dej G! bra va?

Idag har jag varit och tränat.....känns verkligen bra...gav mej ut i all snö och sen in och körde ett pass step....funderar på att spinna imorgon....hmm.....får nog faktiskt bli så....man får ju passa på när man e på G. Ja inte på dej Gsan utan på gång då ;)

Nu ska min skrivare skriva ut mina 200 sidor sen ska jag nog kolla på Prison Break....JIPPI!!!!!!!! Har verkligen längtat efter det.

Kräk

Usch nu börjar snart en ny vecka....kollade på alla uppgifter och böcker man ska läsa får en att vilja kräka även om jag har emetofobi (kräkfobi). J*vla skola. Tänk om det snart skulle va slut....men nej då. Men hoppa av det ska jag inte iaf.

Pratade med Sandra idag om att vänta med att ha sex tills man gifter sej. Hmm...kan det va nått bra? Vill man inte prova lite olika eller e man värsta slampan då? Nja då e jag heller den som provar mej fram....som så många gånger förr man vill ju inte köpa en bil utan att provköra den....eller?
Nej nu ska jag sova så jag orkar med min lååååånga dag i skolan imorgon.....går hela 3 timmar....men men kan nog bli uttröttade ändå.

Förresten.....igår snöade det typ 2 dm snö här....blev hur lycklig som helst....men nu e det borta igen.... =(

Illern

Nu e det verkligen längesen jag skrev här....måste bli skärpning....hmm....e väl ändå ingen som läser men men. Idag hittade jag iallafall en liten beskrivning av mej....om jag inte minns helt fel så tror jag det e Fluff som har skrivit det....

                            crayz mother fu*king iller som dricker hembränt ur
                            kruka bara för att få i sig sprit....slaggar ofta i grottor
                            dit du blir hemburen efter du åkt pulka å knäckt svanskotan

Stormen Per har dragit in över landet......blev kvar en extra dag i göteborg hos Magnus.....inget jag klagar på.....men jobbigt när tågen inte går när dom ska och man missar massa....fast hade visst inte gjort det....mest info om den nya kursen, skolan i utvecklingen eller vad den hette.....roligare kan man ju ha det men nu e det inte långt kvar. På tal om stormar, imorgon ska det visst komma nått nytt oväder in över oss här på västkusten, va f*n har vi gjort för ont....det enda jag vill ha e lite kyla och snö.

Imorgon ska förhoppningsvis jag, Sandra och Sara ta oss i kragen och gå och träna....ska jag åka utomlands så måste jag gå ner några (många) kilo.....man vill ju inte va som en strandad val. Men det e ju ett tag kvar och det e ju verkligen tur.....så men nu lovar jag  (så alla ni som läser se till att jag håller det)
att jag ska träna minst 2 ggr i veckan.