Hanky Panky

Förresten Jägaren jag har Hanky Panky i ett säkert förvar här oss mej....bara så du vet! Du kanske behöver sugrörsfölängaren men en snopp på snart ;)
Danskar slutar aldrig förvåna en.




Fia skärp dej för fan!

Jaha då var det söndag och imorgon e det dags att jobba igen.....har börjat min nedräkning nu 7 dagar kvar bara. Ska bli skönt att va ledig men vad ska jag göra hela dagarna? Någon som vill hitta på nått så e det bara att höra av er.
Igår va jag och Kristin på bahnan....första gången jag va där på hela sommaren....det var roligt. Men gjorde mej även förvirrad. Jag e en väldigt förvirrad person, det har jag alltid varit och kommer nog alltid vara det oxå. Aaaaaa.....hatar att va det men det e väl så livet ska va eller? Gick inte och la mej från kl 06 så jag e lite trött idag....inte bakis bara trött ; ).

Fia skärp dej för fan!

FULL

Jag och kistin e fulla....och jag e kär i wentworth miller och magnus såklart


image3

Fjortisfilm och godis

En ledig helg e på intågande.....det ska bli skönt. Inte för att jag vet vad jag ska göra men det blir nog bra.
Har varit en runda hos Kristin, var längesen vi träffades hon fick sin födelsedagspresent nästan 2 månader försenat men ändå....hon var inte mycket snabbare själv när det gällde mej tror nog att det var sådär 2 månader då oxå. Såg nån svensk film...om nån fjortis som var allt på O...okysst, oskuld........men den var okej för att bara slötitta på.


zu Hause

Då har man varit i estockholmo...det var roligt. Metallica va bra, vädret var bra och stockholm live på gröna lund var roligt....finns bara en negativ sak...mina onda fötter och ben efter att ha gått hur mycket som helst...jaja sånt man får ta.
Igår var jag och G och några till i Hbg och åt och kollade på Robin Paulsson eller vad han heter...det var roligt. Jag och G var vääääääldigt festsugna  så vi åkte hem till henne en runda sen för att dricka lite razz innan vi gick ut igen men det skulle vi inte gjort...när vi bestämt oss för att gå ut så kom vi inte en halvägs innan vi kom på att alla ställen stängde snart och vi var ganska trött så vi åkte hem igen och sov istället....ganska skönt faktiskt. Lär ju inte bli någon fest i helgen heller då man börjar jobba imorgon kväll och sen hela helgen...jaja när man jobbat denna helgen har jag bara en kvar och det e skönt.
 Frukost nästa!

Orolig....

Gsan.....du behöver inte va orolig för att jag inte e online på några dagar för nu åker jag till estockholmo....tänkte bara säga det om du glömt....snart måste vi bli bananas......

Kram

Vatten....

Vatten vatten bara vanligt vatten......jo nog e här vatten alltid....det bara öser ner. Jag orkar inte med mer regn, längesen jag varit så trött som jag varit de sista dagarna. Det e alldeles för mörk ute jag vill ha sol. Jaja jobbar ändå bara men lite värme.

Sofie är den franska varianten av Sofia och betyder vishet. Jag e väldigt vis nu eller håller på att bli det iaf. Mina visdomständer vill fram.....inte det minsta skönt. Antingen får dom komma igenom snabbt eller så kan dom stanna där dom e...har ju ändå ingen användning av dom. Bläää.....

Jag och Jägaren har kollat på en film ikväll....Rika vänner eller vad den hette....ingen höjdare precis men inte så dålig så man satt och kollade klockan och när den skulle ta slut....medel helt enkelt. När vi hade hyrt den och skulle köra hem så var trafikljusena isönder och mitt i korsningen låg en bil på sidan med massa människor utanför....brandkår, ambulans och polisen var oxå där.....shit en olycka e lätt hänt. Men när trafikljusena slutar fungera slutar människans hjärna oxå fungera....många kör bara rakt ut utan att tänka att det kan komma andra bilar och ofta e det STÖRST GÅR FÖRST.